Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Workshops

Yoni massage twee daagse women only

10 en 11 december 2022

Ga mee op een reis waarin je mag ontdekken en verbinden met gelijkgestemde vrouwen (sisters). Een speelse workshop waarin je vanuit ontspanning leert een yoni massage te geven en te ontvangen. Hoe zou het voor jou zijn om aangeleerde seksuele conditioneringen los te laten en met speelse nieuwsgierigheid te her-ontdekken?

Lees meer

Yoni massage Practice avond

       

NIEUW! Heb jij onze Yoni Massage Dag Women Only al gevolgd en wil je graag nog eens komen practicen? Dat kan, wij organiseren nu ook terugkom PRACTICE avonden waar jij, samen met de andere sisters kunt oefenen op elkaar om met speelse nieuwsgierigheid om zo nog meer te her-ontdekken? Wat zou jij nog willen ontdekken?

Lees meer

Nieuwsbrief

Mis niets en schrijf je nu in!

Wat onze deelnemers zeggen

"Een beetje spannend"

Beetje spannend vond ik het om mee toe doen met de yoni dag voor vrouwen.

Maar uiteindelijk heel blij het meegemaakt te hebben.

Want wat een mooi en bijzonder kado is dit aan jezelf.

Eenmaal aangekomen op de locatie, en kennis gemaakt met alle dames, bleek dat ik me al snel op me gemak voelde. Marijke en Evelyn geven je al snel een veilig gevoel. Wat belangrijk is als je de diepte induikt met jezelf.

Wat ik zelf ook erg interessant vond is de anatomie bij vrouwen. Om hierna samen te ontdekken, spelen en ervaren met elkaar.

Ik heb genoten van deze dag die mooi was opgebouwd. In de auto moest ik glimlachen...Wat een mooi avontuur heb ik beleefd met alle sisters. Allen zo anders maar ook zo gelijk

Moet nog regelmatig nadenken over de zachte bemoedigende woorden van Evelyn.

Geniet....!

En ja...dat heb ik zeer zeker gedaan.

Maar ook Marijke, die complimenten gaf op de juiste momenten.

Liefs M

"Doelloos genieten!"

"Wat heb ik afgelopen zondag een bijzondere dag gehad. Met wat lichte spanning vooraf heb ik deelgenomen aan de yoni massage workshop. De dag was prettig ingedeeld met het zorgen voor een veilige setting om vanuit daar door te gaan met de theorie die op praktische en humoristische manier werd verteld. Na een heerlijke dans, (ik was even vergeten hoe fijn vrij dansen kon zijn) hebben we onze massage sister gevonden en zijn we begonnen met een begeleide massage.

Het was heel leerzaam, ontspannend en energie gevend om de massage te geven.

Het ontvangen van een yoni massage was best een lastige voor mij maar door de geleide stem van Evelyn en de persoonlijk aandacht op het juiste moment is het me geweldig goed gelukt om te ontvangen en te genieten. En dat zonder doel behalve het doelloos genieten.

Half zwevend van de heerlijke massage zijn we vanaf de prachtige locatie weer naar huis gereden. Het liefst was ik nog een tijdje in die heerlijke bubbel gebleven. Maar het mooie is dat ik dat gevoel zo weer kan oproepen.

Sisters bedankt voor deze prachtige ervaring!! En voor ieder die twijfelt zou ik zeggen. Niet meer twijfelen en volg je gevoel en boek dit cadeautje voor jezelf

.

"Bewust van mijn vrouwelijkheid"

Lieve Marijke en Evelyn, Ik vond het een erg mooie dag!

Jullie zijn erg open, heel welkom, het programma was goed verzorgd en wat is het fijn om zo'n dag samen met alleen maar vrouwen te ervaren.

 Ik ben me weer meer bewust geworden van mijn eigen vrouwelijkheid en dat is heel erg fijn om te ervaren!

Dank jullie wel! 

"Een geschenk"

"De yoni massage dag bij Marijke en Evelyn is een cadeau aan jezelf.

Getriggerd door de woorden dat de ervaring bij zou (kunnen) dragen aan het vergroten van je levensenergie heb ik mij met enige schroom opgegeven.

Ik maakte mezelf wijs dat ik niet nerveus was maar natuurlijk was ik dat wel een beetje. Dat gevoel zakte heel snel weg na de start van de dag. Marijke en Evelyn weten met hun verschillende achtergronden en energie één bedding te creëren waarin als vanzelfsprekend iedereen welkom is met haar verhaal. Ook daarin zijn de verschillen verbindend.

De opbouw van de dag vond ik erg fijn, het gaf de gelegenheid om rustig in de dag te zakken, in je eigen lijf en de verbinding te zakken.

Zowel het geven als het krijgen van de massage voelde echt als een geschenk. Het is een bijzondere ervaring om dit samen met een vrouw te delen, omdat er gevoelsmatig geen sprake is van (onbewuste of onuitgesproken) verwachtingen of patronen. Dat maakt dat zowel het geven als het ontvangen van de massage ook echt helemaal enkel geven of ontvangen is. Dat zorgt voor een hele diepe vorm van ontspanning en “in het moment zijn”.

Een ervaring die ik, als ik er goed over na denk, misschien wel nog nooit zo heb kunnen en durven ervaren in mijn hele (seksuele-) leven. Die diepe ontspanning in de bedding van het vrouwelijke heeft mij, tot op de dag van vandaag inderdaad een vorm van levensenergie gebracht. Of beter gezegd, ik heb het gevoel dat deze dag bijgedragen heeft aan het verstevigen, of weer wakker maken van het vrouwelijke in mijzelf.

Een ervaring die ik niet had willen missen.


"Ik voel me super goed"

Wat een fijne dag was het. De meditaties waren zo bijzonder. De begeleiding dat Marijke je er door heen praat tijdens de yoni massage was zo fijn.


Het eye gazen dat je dan nog dieper zakt in je lijf en ook als je geluiden maakt nog dieper zakt. Ik voel me nog steeds zo aards zo krachtig in mijn lijf en vol energie nu 2 dagen later.


Ik kreeg gister en vandaag veel complimenten dat ik er zo goed uit zie en vol me ook super goed. Dank je wel, ik ben jullie heel erg dankbaar.


Liefs R

.

"Van de andere kant"

Als workshop facilitator ervaar ik de workshops van 'de andere kant', dat wil zeggen dat ik enorm mag genieten van alle mooie dingen die in de workshops gebeuren.

Vrouwen die zich, na soms wat aarzeling, toch helemaal bloot durven te geven, figuurlijk maar ook letterlijk.

Vrouwen die iets delen wat ze nog nooit hebben durven delen omdat er nooit en veilige ruimte voor was en dat die ruimte er nu wel is.

Vrouwen die hun diepste verlangens delen of zich zo vrij voelen dat alle schaamte om zich te laten zien weg valt. 

Vrouwen die zo diep met elkaar verbinden dat ze zich veilig genoeg voelen om elkaars lichaam, met zo veel respect en liefdevolle aandacht, af te tasten. 

Vrouwen die zich kwetsbaar durven op te stellen en met zo veel liefde de kwetsbaarheid van de andere vrouwen eren en respecteren.

Wat een moedige en sterke vrouwen! Voor moed is kwetsbaarheid nodig, je durven laten zien, en dat zie ik steeds weer gebeuren. Daar ben ik zo dankbaar voor!

Lieve vrouwen, wat zijn jullie mooi en wat een eer om jullie te mogen ontvangen in onze workshops. 

XX Marijke