Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Evelyn en Marijke

Wij zijn Evelyn en Marijke en sinds 2020 hebben wij onze krachten gebundeld. We hebben elkaar gevonden bij het onderzoeken van onze eigen intimiteit en vanaf dat moment wisten we dat wij een magische klik hebben en dat we samen een zelfde passie en missie hebben. Intimiteit! Onze persoonlijkheden, kwaliteiten en kennis & expertise passen zo goed bij elkaar dat we hier wel iets mee moesten doen. Dit moeten we delen met andere vrouwen! Door onze kennis & expertise te bundelen, inspireren en leren wij vrouwen hun intimiteit te onderzoeken met praktische, leuke en prikkelende workshops.  

Facilitators

Marijke Brink

Als body-worker, coach en hypnotherapeut begeleid ik vrouwen die vragen hebben over hun intimiteit, seksualiteit en sensualiteit maar ook andere levensvraagstukken. Dit doe ik door middel van therapiesessies, trainingen en workshops. Het is mijn missie om andere vrouwen te helpen met het (her)ontdekken van hun intimiteit om zo weer vertrouwd te raken met hun innerlijke seksuele wezen zonder schaamte of taboe.   


Mijn eigen ontdekking naar mijn seksualiteit en sensualiteit begon in 2015 toen ik samen met mijn man het pad van tantra ging bewandelen. Mijn meest indrukwekkende tantrische ervaring was een intense ‘sexual deconditioning training’ waarbij alles wat ik tot dan toe geloofde over mijn eigen intimiteit, seksualiteit en sensualiteit vals bleek te zijn. Ik ontdekte dat ik mezelf zo ontzettend had ingehouden door alle conditioneringen die ik mee had gekregen vanuit mijn opvoeding en ontwikkeling. Alle laagjes van angst en schaamte werden weg gehaald en ik kon beginnen met een schone lei. Ik mocht opnieuw mijn seksualiteit en sensualiteit gaan ontdekken. Ik mocht mijn verlangens leren uit spreken en alles uitproberen wat ik nooit eerder had gedaan. Ik kon mezelf toestemming geven om de magie van mijn intimiteit, seksualiteit en sensualiteit volledig te omarmen en mijn innerlijke seksuele wezen mocht eindelijk helemaal gezien, gehoord en gevoeld worden. Dit wil ik graag delen met andere vrouwen om zo de wereld een stukje vrijer te maken.


Website Marijke

Evelyn Miedema

Als YIN docent en lichaamsgericht werker begeleid ik vrouwen om weer contact te maken met hun lichaam en gevoel. Vanuit vertraging, verstilling en verbinding de levensenergie weer te laten stromen om zo weer te voelen en te accepteren van wat er is. Dit doe ik door het geven van trainingen, workshops en één op één sessies. Mijn missie is om andere vrouwen te helpen weer in contact te zijn met hun lichaam en hun levensenergie om zo (weer) vertrouwd te worden met hun eigen seksualiteit en intimiteit.


Mijn eigen pad van onderzoek en persoonlijke ontwikkeling begon in 2000, Yoga meditatie, praktische filosofie, Reiki, Vital Danza, massage, lichaamswerk, Access Bars en meer. Al van jongs af aan vind ik sensualiteit, erotiek, seksualiteit, en intimiteit erg interessant. Het pad van Tantra nodigt mij uit om nieuwsgierig te zijn, te onderzoeken en te omarmen wat ik daarin tegenkom. Op het pad van Tantra leerde ik mij nog meer verbinden met mezelf en vanuit daar met de ander. Ik leerde over mijn lichaam, zintuigen, gevoelens, sensaties en mijn grenzen. Het voelen en uitspreken van mijn verlangens en deze te leven. Ik leerde de helende kracht van seksualiteit en het werken met (levens) energie. Steeds meer vertrouw ik op mijn intuïtie en weet dat verbinding met de ander altijd begint met verbinding met mijzelf. 
Website Evelyn

Nieuwsbrief

Mis niets en schrijf je nu in!