Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Wat is een yoni massage

Een yoni massage is een eeuwenoude healing die je helpt jou om meer vertrouwd te raken met je eigen sensualiteit en seksualiteit.

In het Sanskriet betekent yoni ‘bron van leven’ en ‘vrouwelijke energie’ en staat daarom ook in verbinding met je seksuele levensenergie en je levenslust. De yoni omvat je hele voortplantingssysteem maar ook je borsten, vagina, vulva en je vrouwelijke hormonen. Yoni is dus niet één ding, maar een symbool voor vrouwelijkheid.

Yoni massage gaat over liefdevolle aanraking, waarbij elke zone in je lichaam met subtiele en aandachtige aanrakingen tot een diepe ontspanning wordt gebracht. Een yoni massage nodigt uit om je hele lichaam terug te brengen in haar natuurlijke staat van zijn, in verbinding met je seksuele levensenergie en je levenslust.

Waarom een yoni massage?

 De yoni massage creëert een opening om weer gevoelig te worden en te verzachten.

 De aanraking, traag, zacht, met liefdevolle aandacht en in volledige aanwezigheid kan een diep energetisch genot brengen.

De yoni massage maakt je gevoeliger, laat je verzachten en maakt je bewust van jouw vrouwelijkheid en seksualiteit.

De yoni kan zich openen voor plezier.


Je mag je bevrijden van de beperkende overtuigingen die het plezier en genot verhinderen. Je mag meer inzicht krijgen in jouw intieme behoeftes en verlangens.

Nieuwsgierig en in liefde geven en ontvangen vanuit je hart.

Nieuwsbrief

Mis niets en schrijf je nu in!