Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Yoni massage, women only 8 April

Waar: Meppen, Drenthe

Zaterdag 8 AprilIn het Sanskriet betekent yoni ‘bron van leven’ en ‘vrouwelijke energie’ en staat daarom ook in verbinding met je seksuele levensenergie en je levenslust.

Een Yoni massage gaat over liefdevolle aanraking, waarbij elke zone in je lichaam met subtiele en aandachtige aanrakingen tot een diepe ontspanning wordt gebracht.

Een yoni massage nodigt uit om je hele lichaam terug te brengen in haar natuurlijke staat van zijn, in verbinding met je seksuele levensenergie en je levenslust.


Een dag in sisterhood waar we trance meditatie, dans en tantrische oefeningen gebruiken om heerlijk in je lijf aanwezig te kunnen zijn en zo steeds verder te ontspannen. Een speelse en diepgaande reis waarin je theoretische kennis krijgt van de yoni en het bekken en waarin je vanuit liefdevolle aandacht en ontspanning leert een yoni massage te geven en te ontvangen.

Laat aangeleerde seksuele conditioneringen los en gun jezelf ruimte om met speelse nieuwsgierigheid te her-ontdekken!


Een dag in sisterhood waar we een veilige omgeving creëren waarin we ons verbinden met onszelf en van daaruit met de ander om zo te kunnen geven en ontvangen.

Je bent heel welkom mooie sister!


Ga jij het avontuur aan?

Je bent helemaal welkom, alleen of samen met een vriendin / sister. Er is plek voor maximaal 12 vrouwen.


Het is een pré dat je comfortabel bent met bloot zijn, intimiteit en dat je nieuwsgierig bent.


Wanneer:

Zaterdag 11 maart ben je vanaf 9:30 uur van harte welkom om aan te komen in Het Zijnsdeel in Meppen (Drenthe) We starten de dag om 10 uur en zullen rond 17:00 uur eindigen.


De kosten:

Zijn 125 euro (inclusief thee, water, een sapje, een vegetarische lunch en versnaperingen)


Heb je nog vragen? Mail ons gerust! [email protected]


Zijn de kaarten uitverkocht? Stuur ons dan een mailtje en wij zetten jou op de lijst voor de volgende yoni massage workshop. 


Let op: 'Women only!


Schrijf je hier in