Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Playnight: jouw verlangens

Waar:

Wanneer:

Tijd: 19:30-23:00 uur

Inloop 19:00 uur

Kosten: 45 euro (inclusief drinken en versnaperingen)

Parkeren is gratis


Hoe zou het voor jou zijn om nog meer in je lijf te zakken, waardoor jij goed in verbinding komt met jouw innerlijke zelf, je vrij voelt en jezelf toestemming geeft om te ZIJN.

 

Tijdens de Playnight nodigen wij jou uit om in verbinding te gaan met andere gelijkgestemde vrouwen (sisters). Hierdoor ontstaat er ruimte om te experimenteren, jezelf te (her)ontdekken, te spelen, te genieten, te oefenen en je energie weer aan te wakkeren.

 

Jouw verlangens kunnen gaan over grenzen, overgave, intimiteit, experimenteren, sensualiteit, seksualiteit en vooral over het genieten in het hier en nu.

 

Wij bieden de Playnight aan in een kleine en veilige setting waarbij er ruimte is voor maximaal 12 vrouwen. Voor een Playnight is het belangrijk dat je comfortabel bent met bloot zijn, intimiteit en dat je nieuwsgierig bent.


Heb je nog vragen? Mail ons dan naar [email protected]. Is deze workshop volgeboekt en wil je op de wachtlijst, stuur ons dan een e-mail o.v.v. 'wachtlijst' met de betreffende workshop naam. 


Let op: 'Women only!'