Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Practice Yoni massage avond

Waar: Meppen, Drenthe

Wanneer: 13 Oktober 2022

Tijd: 19:30-22:00 uur

Inloop 18:30 uur

Kosten: 45 euro (inclusief drinken en versnaperingen)

Parkeren is gratis


In het Sanskriet betekent yoni ‘bron van leven’ en ‘vrouwelijke energie’ en staat daarom ook in verbinding met je seksuele levensenergie en je levenslust. De yoni omvat je hele voortplantingssysteem maar ook je borsten, vagina, vulva en je vrouwelijke hormonen.

 

Yoni massage

Yoni massage gaat over liefdevolle aanraking, waarbij elke zone in je lichaam met subtiele en aandachtige aanrakingen tot een diepe ontspanning wordt gebracht. Een yoni massage nodigt uit om je hele lichaam terug te brengen in haar natuurlijke staat van zijn, in verbinding met je seksuele levensenergie en je levenslust.

 

Wat leer je tijdens deze practice avond

In deze practice avond kan jij nogmaals ervaren hoe het is om een yoni massage te geven en te ontvangen. Wat wil je graag nog een keer oefenen of voelen en ervaren? Misschien heb je nog vragen of heb je nog een wens, dit kan tijdens deze avond. 

 

Women only

Deze Yoni massage practice avond is alleen voor vrouwen die onze workshop yoni massage al hebben gevolgd.


In deze practice avond is ruimte voor maximaal 14 vrouwen. Voor deze avond is het belangrijk dat je comfortabel bent met bloot zijn, intimiteit en dat je nieuwsgierig bent.


Heb je nog vragen? Mail ons dan naar [email protected]. Is deze practice avond volgeboekt en wil je op de wachtlijst, stuur ons dan een e-mail o.v.v. 'wachtlijst' met de betreffende workshop naam. 


Let op: 'Women only!'