Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Lingam/Yoni massage dag

Vooralsnog is deze workshop op onze vaste locatie gecanceld. Wel kan deze workshop op locatie worden gegeven mits er voldoende aanmeldingen zijn. Een 1:1 workshop met jou en je partner is in overleg ook mogelijk. Stuur een e-mail voor de mogelijkheden en prijsopgave. Bij een yoni & lingam massage gaat over liefdevolle aanrakingen waarbij elke zone in je lichaam met aandacht tot een diepe ontspanning wordt gebracht. Je wordt uitgenodigd om vanuit liefde, acceptatie en openheid te masseren, zonder hierbij te streven naar een (eind)doel.


De Lingam massage dag is de tweede dag van de tweedaagse Yoni – Lingam massage dagen.


Het woord lingam wordt in tantra gebruikt om de penis van de man aan te geven. In het Sanskriet staat het voor ‘Pillar of light’, de toverstaf van licht is een kanaal voor liefde, creatieve energie en genieten.


Bij de lingam massage gaat het om de liefdevolle aanrakingen die jij van je partner ontvangt. Elke zone van je lichaam wordt met subtiele en aandachtige aanrakingen tot een diepe ontspanning gebracht. De sensuele massage van van onder andere je penis (lingam), testikels, perineum, anus nodigt je uit om, samen met je partner, nog intenser te genieten van jullie seksuele energie. Je leert om vanuit deze energie, waarin je helemaal niets hoeft te doen en geen doel hebt, te genieten van de liefdevolle en zachte vrouwelijke aanwezigheid van je partner.


Wij creëren een veilige, speelse en intieme omgeving waarin we jullie uitnodigen om met elkaar de zachtheid en kracht van jullie vrouwelijke en mannelijke energie te beleven en elkaar in onvoorwaardelijke liefde te ontmoeten.


Wat leer je in deze workshop

We leren een lingam massage te geven en/of te ontvangen. Elke zone van je lichaam met subtiele en aandachtige aanrakingen tot een diepe ontspanning te brengen. Deze lingam massage mag ontvangen worden vanuit volledige ontspanning en overgave.


De liefdevolle aanraking tussen jouw en je partner, de ontspanning en het ontvangen zonder verwachting of doel, worden als zeer helend ervaren.


Voordat we gaan masseren zullen we eerst, door middel van tantrische oefeningen en trance meditaties, dieper in ons lichaam zakken. Hierbij wordt je uitgenodigd om vanuit je hart met je partner te verbinden. Jullie worden deze dag uitgenodigd om beperkende en aangeleerde seksuele conditioneringen los te laten en vanuit een speelse nieuwsgierigheid elkaar te her-ontdekken.


Voor wie is deze workshop

Willen jullie op een intieme ontdekkingsreis? Willen jullie liefdevol aangeraakt worden, ontspannen, genieten, ontvangen en geven vanuit je hart? Willen jullie ontdekken hoe je een liefdevolle, sensuele, speelse en intieme yoni & lingam massage kunt geven? Hebben jullie ervaring met tantra en/of massage en zijn jullie comfortabel met naakt zijn in bijzijn van anderen? Dan zijn jullie van harte welkom! 


De workshop wordt met maximaal 14 mannen en vrouwen gehouden, waardoor de groep klein en overzichtelijk is. Voor deze workshop is het wel belangrijk dat jullie comfortabel met bloot en intimiteit zijn.


Heb je nog vragen? Mail ons dan naar [email protected].

Is deze workshop volgeboekt en wil je op de wachtlijst, stuur ons dan een e-mail o.v.v. 'wachtlijst' met de betreffende workshop naam. 


Let op: dit is een workshop met zowel mannen als vrouwen.