Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Playnight thema: overgave en controle

Waar: Meppen, Drenthe

Wanneer: 9 September 2022

Tijd: 19:30-23:00 uur

Inloop 19:00 uur

Kosten: 45 euro (inclusief drinken en versnaperingen)

Parkeren is gratis


Op deze mooie avond, met het thema 'Overgave en Controle', onderzoeken we het verschil in, mee te stromen met wat het moment brengt en willen bepalen hoe het moet gaan. Wat ontstaat er als je de controle aan een ander overdraagt. Als je je volledig laat leiden door een ander die met een liefdevolle intentie voor jouw veiligheid zorgt. Je hebt durf nodig om dat te laten gebeuren.


Hoe zou het voor jou zijn om nog meer in je lijf te zakken, waardoor jij goed in verbinding komt met jouw innerlijke zelf, je vrij voelt en jezelf toestemming geeft om te ZIJN.


Tijdens de Playnight nodigen wij jou uit om in verbinding te gaan met andere gelijkgestemde vrouwen (sisters). Hierdoor ontstaat er ruimte om te experimenteren, jezelf te (her)ontdekken, te spelen, te genieten, te oefenen en je energie weer aan te wakkeren.


Wij bieden de Playnight aan in een kleine en veilige setting waarbij er ruimte is voor maximaal 14 vrouwen. Voor een Playnight is het belangrijk dat je comfortabel bent met bloot zijn, intimiteit en dat je nieuwsgierig bent.


Heb je nog vragen? Mail ons dan naar [email protected]. Is deze workshop volgeboekt en wil je op de wachtlijst, stuur ons dan een e-mail o.v.v. 'wachtlijst' met de betreffende workshop naam. 


Let op: 'Women only!'