Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Playnight thema: orgastisch vrouw zijn

Waar: Meppen, Drenthe

Wanneer: 21 oktober 2022

Tijd: 19:30-23:00 uur

Inloop 19:00 uur

Kosten: 45 euro (inclusief drinken en versnaperingen)


Door met aandacht in buik, bekkengebied en jouw yoni aanwezig te zijn helpt dit je te ont-spannen waarmee jouw orgastische potentieel vrij kan komen. Hoe ontspannender en opener je bent, hoe groter jouw orgastische potentieel. Een avond om samen met andere vrouwen (sisters), te ontdekken en te oefenen in aandacht, ontspanning en plezier!


Hoe zou het voor jou zijn om nog meer in je lijf te zakken, waardoor jij goed in verbinding komt met jouw innerlijke zelf, je vrij voelt en jezelf toestemming geeft om te ZIJN.


Tijdens de Playnight nodigen wij jou uit om in verbinding te gaan met andere gelijkgestemde vrouwen (sisters). Hierdoor ontstaat er ruimte om te experimenteren, jezelf te (her)ontdekken, te spelen, te genieten, te oefenen en je energie weer aan te wakkeren.


Wij bieden de Playnight aan in een kleine en veilige setting waarbij er ruimte is voor maximaal 14 vrouwen. Voor een Playnight is het belangrijk dat je comfortabel bent met bloot zijn, intimiteit en dat je nieuwsgierig bent.


Heb je nog vragen? Mail ons dan naar [email protected]. Is deze workshop volgeboekt en wil je op de wachtlijst, stuur ons dan een e-mail o.v.v. 'wachtlijst' met de betreffende workshop naam. 


Let op: 'Women only!'