Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Yoni massage dag women only

Waar: Meppen, Drenthe

Wanneer: 11 December 2022

Tijd: 10:00-17:00 uur

Inloop 09:30 uur

Kosten: 125 euro (inclusief drinken, lunch en versnaperingen)

Parkeren is gratis


In het Sanskriet betekent yoni ‘bron van leven’ en ‘vrouwelijke energie’ en staat daarom ook in verbinding met je seksuele levensenergie en je levenslust. De yoni omvat je hele voortplantingssysteem maar ook je borsten, vagina, vulva en je vrouwelijke hormonen.

 

Yoni massage

Yoni massage gaat over liefdevolle aanraking, waarbij elke zone in je lichaam met subtiele en aandachtige aanrakingen tot een diepe ontspanning wordt gebracht. Een yoni massage nodigt uit om je hele lichaam terug te brengen in haar natuurlijke staat van zijn, in verbinding met je seksuele levensenergie en je levenslust.

 

Wat leer je in deze workshop

In deze workshop leer je stap voor stap om een yoni massage te geven en vanuit volledige ontspanning en overgave een yoni massage te ontvangen. We beginnen met een kort theoretisch deel, daarna begeleiden we je in het geven en ontvangen van een yoni massage.

 

Women only

Deze Yoni massage workshop is een dag met alleen maar vrouwen. Hierdoor creëren we een veilige omgeving waarin we erkenning en verbondenheid gaan ontdekken. Hoeveel zachtheid en vrouwelijke energie zou jij willen beleven?


In deze workshop is ruimte voor maximaal 14 vrouwen. Voor deze workshop is het belangrijk dat je comfortabel bent met bloot zijn, intimiteit en dat je nieuwsgierig bent.


Heb je nog vragen? Mail ons dan naar [email protected] Is deze workshop volgeboekt en wil je op de wachtlijst, stuur ons dan een e-mail o.v.v. 'wachtlijst' met de betreffende workshop naam. 


Let op: 'Women only!' 


If this site is report here. spam or abuse, report here.

This site was built with GrooveFunnels.